Monday, October 10, 2016

Nicoleta & Alin - Bucuresti

Fotografii nunta Bucuresti - Nicoleta&Alin


Dacă săptămâna trecută fotografiile v-au dus în Bucovina, mergem acum la București. Ca fotograf de nuntă mă bucur și atunci când sunt împreună cu mirii in ziua cea mare, dar și în călătoriile lungi. Uneori devin obositoare, dar acest preț trebuie plătit.
De data aceasta, la București, i-am întâlnit pe Nicoleta și Alin. În ziua nunții am ajuns mai devreme și am avut timp suficient să port un dialog frumos cu tatăl Nicoletei. Despre responsabilitate, despre familie și rolul acesteia în ghidarea copiilor aflați în creștere. L-am simțit ca fiind un om împlinit cu realizările celor doua fete, profesionale si sentimentale. De acum nepoții sunt cei care vor aduce un plus de împlinire. Ceea ce ii doresc să se întâmple cât mai curând.
Cu părinții lui Alin nu am avut timpul necesar pentru prea multe discuții, dar i-am simțit ca doi oameni sensibili și foarte primitori. Acolo am descoperit-o pe nepoțica lui Alin, un copil ca din povești. Un fel de Micul Prinț în varianta feminină. Apoi am pornit in tumultul zilei și nu o să vă mai țin mult descriind fiecare etapă fiindcă nu vreau să întind răbdarea mirilor prea tare. Veți descoperi singuri in fotografiile din articol și slideshow cum a fost nunta lor și cât de mult mi-a plăcut.
Vă mulțumesc, Nicoleta și Alin, pentru răbdare și vă doresc „Casă de piatră”!