Monday, October 9, 2017

Simona & Cosmin - Bucuresti


Fotografii nunta Tree House Cosoba, Bucuresti


Simona & Cosmin


Postez acum una din nuntile mele de suflet, unde am fost privitorul unui eveniment de mare sensibilitate umana in care, datorita talentului celor doi de a  se bucura, celebra, de a investi simbolic fiecare gest, am fost pe punctul de a fi eu insami absorbit in acest mare spectacol.
De altfel, membrii familiei si prietenii apropiati, ei insisi plini de talente, s-au implicat direct in desfasurarea nuntii astfel incat toti participantii pareau a fi membrii unei singure mari familii.
Cum intregul eveniment a avut loc in aer liber, la Tree House Cosoba, cu toate ca erau expusi eventualelor riscuri meteo, parea ca nimic nu poate strica magia acestei zile. Dimpotriva, chiar si picaturile de ploaie, alungate rapid de bucuria invitatilor, nu au facut altceva decat sa invioreze verdele din jur.
La acest eveniment l-am avut ca partener intr-ale fotografiei pe Vali Goaga cu care am facut echipa buna si pe care il recomad cu toata increderea. Cateva dintre cadrele acestei postari ii apartin. Iti multumesc, Vali, pentru colaborarea atat de buna si pentru efortul depus!
Sa aveti o viata frumoasa, oameni buni!
PS: Slideshow-ul cuprinde un rezumat amplu al nunții. Îl găsiți la sfârșitul acestei postări. Pentru parolă contactați-i pe cei doi. Nu uitați să vă puneți căștile sau să porniți boxele. Vizionare plăcută!























































Simona&Cosmin from Eugen CALOTA on Vimeo.

 Link-uri utile: