Tuesday, November 21, 2017

Alexandra & Stefan - Bucuresti


Fotografii nunta Lev Or Ballroom, Bucuresti


Alexandra & Stefan


O zi de iulie a acestui an, în care am fost împreună pentru oficierea căsătoriei la Starea Civila Sector 6. Așa a decurs prima noastră întâlnire.
Spre seară ne-am revăzut pentru o ședință foto pe străzile capitalei. Am avut timpul necesar să ne cunoaștem mai bine, să aflu că este gata o mare parte din organizarea nunții ce urma peste o lună, zi pe care o așteptau cu nerăbdare cei doi.
Și iată-ne în august. Prietenii le-au fost alături pentru a trăi împreună emoțiile uneia dintre cele mai importante zile din viața lor. Dezinvoltura și exuberanța acestora m-au ajutat în căutarea creativității și a instantaneelor pline de bucurie.
Ștefan, părinții și prietenii lui au fost cei pe care i-am reîntâlnit, la pregătiri, în ziua nunții. Veselia maximă a început chiar atunci și a continuat în compania Alexandrei, a nașilor, familiei și a domnișoarelor de onoare. De această dată bucuria a fost însoțită și de emoția firească pentru un asemenea eveniment.
După întâlnirea celor doi, alt moment emoționant, am pornit spre Biserica Sfântul Mina Vergu, locul în care emoțiile au atins paroxismul.
Ne-am relaxat apoi, împreună cu prietenii lor la o ședință foto destul de scurtă, dar intensă.
A urmat petrecerea la Lev Or Ballroom, loc în care dansul s-a îmbinat perfect cu bucuria, euforia și entuziasmul invitaților.
Mă bucur că v-am fost alături, Alexandra și Ștefan!
Casă de piatră!
PS: Slideshow-ul cuprinde un rezumat amplu al nunții. Îl găsiți la sfârșitul acestei postări. Pentru parolă contactați-i pe cei doi miri. Nu uitați să vă puneți căștile sau să porniți boxele. Vizionare plăcută!









































Alexandra&Stefan from Eugen CALOTA on Vimeo.

Link-uri utile: