Monday, December 18, 2017

Brîndușa & Răzvan - Bucuresti


Fotografii nunta Palatul Mogosoaia


Brindusa & Razvan



Această nuntă a gravitat în jurul Palatului Mogoșoaia, construit în anul 1702 de către Constantin Brăncoveanu. Aici s-a desfășurat cununia religioasă, în Biserica „Sfântul Gheorghe”, ctitorită de Brâncoveanu în anul 1688. Ședința foto și petrecerea au avut loc tot aici. Și pentru mine este un loc încărcat de istorie. În acest loc am realizat prima mea ședință foto, cu nouă ani în urmă.
Dar, să revenim în prezent. Prietenul unui prieten m-a recomandat mirilor. Așa m-au cunoscut Brîndușa și Răzvan.
Fiindcă ei locuiesc în altă țară de Soare plină ne-am întâlnit pentru prima dată chiar în ziua nunții, într-o zi călduroasă – de vară – deși, calendaristic, toamna începuse.
Atmosfera primitoare, oameni calzi și atenți, bucuroși și naturali. Am parcurs, împreună, fiecare moment de entuziasm și nerăbdare în fața unei zile pe care sunt sigur că și-au imaginat-o și au programat-o mental. Realitatea este surprinzătoare de fiecare dată, atât pentru miri, cât și pentru mine. Chiar dacă fotografiat aproape 200 de nunți, personalitatea mirilor imprimă un ADN specific si irepetabil pentru fiecare nuntă. La acesta contribuie și nașii, părinții, cavalerii și domnișoarele de onoare, dar determinanți sunt mirii.
Vă mulțumesc pentru încredere și pentru răbdarea cu care ați așteptat fotografiile nunții voastre!
Casă de piatră, Brîndușa și Răzvan!
PS: Slideshow-ul cuprinde un rezumat amplu al nunții. Îl găsiți la sfârșitul acestei postări. Pentru parolă contactați-i pe cei doi miri. Nu uitați să vă puneți căștile sau să porniți boxele.


































Brandusa&Razvan from Eugen CALOTA on Vimeo.

Link-uri utile: