Sunday, December 25, 2016

Botez Iris - Brasov

Am găsit cea mai bună cale pentru a vă ura „Crăciun fericit!”. Am participat la o naștere în acest an. O naștere în creștinism, dacă-mi permiteți să numesc așa botezul micuței Iris.
Vlad și Cristina mi-au dat ocazia să mă recalibrez, simțind bucuria și liniștea din jurul lor, după aproape un an de evenimente.
Din așezarea lor sufletească s-a născut un prunc care m-a impresionat prin echilibrul sufletesc pe care-l emană. Frumoasă, curioasă și liniștită (așa ca în fotografia de mai sus, când a găsit calea de descoperi Scriptura, dar și pe aceea de a-i prinde degetul preotului, într-un gest de comuniune).
Multă momente de expresivitate și maturitate, în ciuda vâratei, am întâlnit în cele două zile în care am avut ocazia să o cunosc pe Iris. Pe unele dintre ele le veți regăsi în fotografiile de mai jos, alături de clipele din sânul familiei, alături de nași, bunici, unchi, mătuși, verișori și prieteni.
Vă mulțumesc pentru ocazia de a vă fi fost alături, Cristina și Vlad!
Crăciun fericit și viață frumoasă micuței Iris!
Cu drag,
Eugen
PS: Slideshow-ul cuprinde un rezumat amplu al evenimentului. Îl găsiți la sfârșitul acestei postări. Pentru parolă și pentru a vedea varianta HD contactați-i pe cei doi. Nu uitați să vă puneți căștile sau să porniți boxele. Vizionare plăcută!

































Iris from Eugen CALOTA on Vimeo.