Monday, October 3, 2016

Adelina & Andrei - Gura Humorului

Fotografii nunta Gura Humorului


Din Alexandria, localitatea postării anterioare, am ajuns la Gura Humorului și am descoperit o altă Românie. M-a surprins drumul care leaga Transilvania de Bucovina, poate cel mai frumos din țară.
Pe Adelina si Andrei nu i-am întâlnit înaintea nunții. De altfel, am ajuns fotograf al nunții lor prin recomandarea lui Vlad Ilaș, un om fain, pe care, deasemenea, l-am întâlnit pentru prima dată în ziua nunții. Dar, să o luăm în ordine cronologică.
Dimineața răcoroasă din Bucovina m-a găsit căutând salonul de coafură, locul în care am aflat-o pe Adelina în procesul de punere în valoare a frumuseții. Am mers, apoi, să-i găsesc pe Superman, Spiderman si alți eroi de benzi desenate. Da, am început în joacă pregătirile mirelui. O metodă bună de pornit starea de bine ce urma să ne însoțească de-a lungul zilei. Cununia civilă s-a desfășurat în Muzeul tradițional din localitatea Bucșoaia, o casă tradițională. O mare încărcătură emoțională într-un spațiu redus ca dimensiune. Apreciez puterea bărbaților de a plânge uneori. E dovada unei mari sensibilități, a unui spirit deosebit. La cununia religioasă a fost prezent un număr … nedefinit de preoți.
Tatăl lui Andrei este preot, unul dintre nași preot… Am făcut parte dintr-un proces de imersiune in spațiul ortodox bucovinean.
Vă mulțumesc pentru onoarea de a vă fi alături, pentru ospitalitate, bucurie si răbdare!
Casă de iubire, Adelina și Andrei!